За нас

Водеща секюрити печатница и най-модерното частно полиграфическо предприятие в България.

Постиженията ни в цифри
през последната година

Ние не се хвалим, защото цифрите зад нашите успехи са достатъчно красноречиви.

Многобройни клиенти разчитат на нашата компетентност и експертен капацитет, корпоративна структура и първокласно технологично оборудване, които ни позволяват да намираме ефективни, бързи и икономични решения за техните конкретни нужди и изисквания.

Тона хартия
0 +
Тона мастило
0 +
Доволни клиенти
0 +
Поръчки
0 +

Награди

2017

Награда "Най-добра холографска матрица" на IHMA за най-новата ни разработка - нано-оптичният елемент "1001 Hollars"

2016

Две награди на IHMA за нано-оптичния елемент "Египетската фантазия", отличен в категориите "Най-иновативни холографски технологии" и "Най-добра холографска матрица"

2015

Награда на списание Forbes България в категория "Най-добър стартиращ бизнес"

2014

Награда American Sesames Award за многослоен защитен стикер SkimProt, отличен като най-иновативен продукт в категория "Картово производство" на CARTES Secure Connections America, Лас Вегас, САЩ

2011

Награда на IHMA за най-добър секюрити продукт за "Car Document Authentication for Bulgaria"

2011

Златен медал и диплом от 67-я Международен технически панаир, Пловдив, за разработка "Електронна система за управление на теоретични изпити"

2004

Златен медал и диплом от 60-я Международен технически панаир, Пловдив, за "Холограми и оптични елементи за защита на търговски марки и документи срещу фалшификация"

Безопасността за здравето на нашите работници и служители и опазването на околна- та среда са от основна важност за нас и постоянна грижа. Полиграфическа група Демакс е оценена и сертифицирана съгласно изискванията на система ISO/IEC 14001.

Отделянето на вредни вещества в нашите производства е сведено до минимум чрез използването на съвременни технологии и оборудване от най-висок клас. Демакс използва рециклирани материали, както и системи за енергоефективност.

Демакс АД
Политика по качеството и околната среда

Демакс Ди Пи Ай АД
Политика по качеството и околната среда

Сред нашите ценности е убеждението, че всеки трябва да допринася за устойчивото развитие, като отстоява позицията на отговорен корпоративен гражданин, който:

* прилага най-добрите производствени практики
* осигурява здравословни и безопасни условия на труд
* развива бизнеса с грижа за опазване на природата
* активно партнира в процеса със заинтересованите страни
* инвестира в разгръщането на човешкия потенциал

Демакс АД участва в множество социални инициативи, както в самата група от фирми така и в национални и международни кампании на Червения Кръст, UNICEF, Българската Коледа. Подкрепя и множество индивидуални кампании на църкви и пансиони на територията на страната.

Имате нужда от печат? Нека заедно реализираме вашите идеи!