Български (България)English (United Kingdom)
 
demax_header
 
 
 

 

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА

  ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” декларира, че главна цел на ръководството и целия персонал е удовлетворяване на приложимите изисквания. „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” оценява влиянието върху околната среда на ...

прочети повече >>
 
  • Demax
  • Demax
  • Demax
  • Demax
  • DemaxВодещата секюрити печатница в България

Лицензирано производство на формуляри, ценни книжа и документи под отчет под постоянен физически контрол на Министерство на финансите.

 

Ролен офсетов печат
Демакс е водещата българска печатница с лиценз от Министерство на финансите за офсетов печат на формуляри, ценни книжа и документи. Това производство се извършва под постоянен контрол на място от упълномощени специалисти на МФ. Голяма част от продукцията се изработва чрез ролен офсетов печат. Много от изделията са снабдени с различни видове перфорация, серийна номерация, баркодове и др., както и различни елементи за защита срещу фалшификация.

Полиграфическа група Демакс е единственото предприятие в България за проектиране и производство на най-съвременни оптични системи за защита на документи и удостоверяване автентичност на търговски марки.

Листов офсетов печат
Демакс предлага висококачествен листов офсетов печат. В съчетание с потенциала на другите собствени технологични линии – холографско производство, класически топъл и релефен печат, сито печат, картови системи – листовият офсетов печат прави възможно производството на широка гама hi-tech продукти, превърнали се в запазена марка на полиграфическа група Демакс: стилни и луксозни печатни рекламни и информационни материали, различни видове защитени документи, ценни книжа, пластмасови карти и др.

Флексо печат
Демакс притежава най-модерната линия за флексо печат в България и е водещ производител на самозалепващи етикети и самозалепващи секюрити продукти и стикери. Продуктовата гама включва голямо разнообразие от самозалепващи етикети, стикери, опаковки, в т.ч. серии с топъл печат, баркодове, персонализация, номерация, scratch-off.

Линията за флексо печат е интегрална част от направление „Секюрити печат“ в полиграфическа група Демакс.

Сито печат
Плоскоформатен печат върху хартии, картони, фолиа с конвенционални и секюрити мастила и лакове. Ситопечатната технология предлага много възможности за производство на висококачествени, атрактивни и дълготрайни изделия. В допълнение, тя е полезна с възможностите за вграждане на секюрити елементи в печатния продукт, а също и за усъвършенстване на конвенционални печатни материали с „последен щрих“ за повече красота, изисканост и блясък.

Графичен дизайн и предпечат
Модерно студио за графичен дизайн, предпечатна обработка, дигитални цветни проби, сертифицирани по FOGRА и печат на широкоформатни ink-jet системи с пигментни мастила. Нашите специалисти имат богат професионален опит в графичната индустрия и проектирането на най-съвременни полиграфически продукти, в т.ч. ценни книжа, документи, рекламни и информационни материали, фирмени лога, пластмасови карти и др.

Информационни технологии
Екип от висококвалифицирани IT специалисти в Демакс проектира и изгражда практични решения и системи за оптимизиране управлението и координацията на работните процеси – производство, търговия, финансово-счетоводна дейност и т.н. - както за нуждите на полиграфическа група Демакс, така и като професионални услуги за външни потребители  Дейността на направление „Информационни технологии“ включва:проектиране и изграждане на информационни системи, бизнес решения и интегрирани услуги - ERP-системи, е-документи, е-statement решения, системи за производство и управление на карти (CMS), директен маркетинг и др.

Търговска дейност
Демакс АД е изключителен представител на фирма Folex AG, Швейцария – водеща фирма в обработка и нанасяне на покривни слоеве върху филми, фолиа, самозалепващи материали, фото- и арт хартии, текстилна канаваца. Демакс предлага богата гама продукти с марка Folex за: дигитален ink-jet и лазерен печат, дигитални лазерни печатарски машини, фотокопирни машини и др., технически филми за електрониката, последни разработки на специални материали за съвременната графична индустрия и др.

 
 

 

Демакс АД 2010 | Всички права запазени | www.demax.bg