Български (България)English (United Kingdom)
 
bulpap_header
 
 
 

 

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА

  ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” декларира, че главна цел на ръководството и целия персонал е удовлетворяване на приложимите изисквания. „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” оценява влиянието върху околната среда на ...

прочети повече >>
 
  • Demax
  • Demax
  • DemaxТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ

Булпап АД

Специализирана фирма в полиграфическа група Демакс за внос и продажби на висококачествени материали за графичната индустрия от водещи световни производители:
 

  • Листови и ролни хартии: вестникарска, SC, LWC, MWC, офсетови, самозалепващи, химизирани;
  • Термокартони
  • Фолиа
  • Пощенски пликове
  • Консумативи

Булпап АД е основен доставчик на материали и консумативи за нуждите на полиграфическа група Демакс и извършва продажби, логистика и дистрибуция на материали до клиенти и бизнес-партньори.

Булпап разполага с модерна складова база, оборудвана с високорегален склад за палетизирани стоки с 2000 палетоместа и склад за ролни хартии за печат с общ обем 1000 тона.

Повече информация за дейността на фирма Булпап ще намерите в „БУЛПАП АД“

Швейцарско качество от Folex

Демакс АД е дългогодишен представител и единствен вносител в България на hi-tech продуктите на Folex AG, Швейцария – водеща независима фирма в нанасяне на покривни слоеве и обработка на филми, фолиа, хартии, текстилна канаваца.

Висококачествените и иновативни материали с марка Folex са рентабилни, спестяват време и гарантират отличен резултат. Фирмата предлага продуктови серии за приложения в най-съвременните отрасли на графичната индустрия, рекламата, електрониката и др., за  работа в офиса и у дома.

Материали за дигитален печат: изключително широка гама фолиа и филми, в т.ч. самозалепващи серии, фото- и арт-хартии, трансферни хартии за печат върху тескстил, текстилна канаваца, предназначени за печат с настолни и широкоформатни ink-jet принтери, монохромни и цветни лазерни принтери и фотокопирни машини. Полиестерни филми за лазерни дигитални машини, сертифицирани от HP Indigo, Kodak-Nexpress, Xeikоn; медии за цветен лазерен печат на дигитални машини Canon, Xerox, Konika-Minolta, Ricoh и др.

Полиестерни филми за електрониката: диазофилми за производство на печатни платки, филми за ситопечат и производство на гъвкави клавиатури и лицеви панели.

Специални материали за графичната индустрия: последно поколение полиестерни калибровани подложки за ролни офсетови печатарски машини, полиестерни пластини за частично лакиране за офсет и флексо, сертифицирани продукти за печат на опаковки за храни и др..

Марката Folex е регистрирана в цял свят.

Демакс АД извършва продажби от склад и доставки с предварителна заявка от клиента. 

 
 

 

Демакс АД 2010 | Всички права запазени | www.demax.bg