Български (България)English (United Kingdom)
 
demaxholograms_header
 
 
 

 

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА

  ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” декларира, че главна цел на ръководството и целия персонал е удовлетворяване на приложимите изисквания. „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” оценява влиянието върху околната среда на ...

прочети повече >>
 
  • Demax
  • Demax
  • DemaxДемакс АД финансира научен проект, благодарение на което през 1995 г. за първи път в Източна Европа е усвоена най-съвременна оптична технология за защита на документи, ценни книги, търговски марки, авторски права.

Демакс-Холограми АД предлага на своите клиенти защита „до ключ“
- от идеята през проекта до готовото изделие. Фирмата проектира и произвежда холографски продукти за различни приложения:

  • С най-висок клас на защита – в областта на личните документи на гражданите, регистрационни документи на МПС, кредитни карти, чекове, транспортни и застрахователни документи, сертификати, дипломи и др.
  • За удостоверяване на автентична търговска марка, промоции и др. на: алкохолни и тютюневи изделия, храни, фармацевтични продукти, електрически и електронни устройства, луксозни стоки и т.н.

Наред с изработването на разнообразни високотехнологични печатни продукти клиентите на полиграфическа група Демакс могат да се възползват и от възможността върху изделието да бъде поставена холограма, за да предложат на пазара своите висококачествени продукти, осигурявайки на крайния потребител стопроцентова гаранция за тяхната автентичност.

Демакс е член на Международната асоциация на производителите на холограми (IHMA).

Повече информация ще намерите в „Демакс-Холограми АД“.

Демакс - експерт в секюрити печата

Полиграфическа група Демакс е основния производител в България на печатни продукти, снабдени с най-съвременни елементи и оптични системи за документна защита, в т.ч. самозалепващи секюрити продукти и стикери.

Демакс притежава фирмено ноу-хау и дългогодишен опит в секюрити индустрията. Направление Секюрити печат осигурява проектиране и производство на много видове защитени полиграфически продукти, в т.ч.  с най-висок клас на защита. Крайните изделия могат да бъдат във вид на:

  • документи от хартиен или полимерен носител
  • холографски продукти
  • самозалепващи продукти
  • секюрити стикери
  • пластмасови карти

снабдени с необходимите секюрити елементи според предназначението, вида и степента на защита и т.н. Най-често това са изделия, в които са съчетани възможностите на няколко модерни полиграфически технологии, с което Демакс няма конкуренция на българския пазар.

В Демакс оптималното взаимодействие и капацитетът на няколко собствени hi-tech линии - листов и ролен офсет, холографско производство, производство на пластмасови карти, флексо, дигитален печат, сито печат - правят възможно производството на висококачествени, оригинални и сложни полиграфически изделия с приложения в различни области, които кореспондират с международни образци в секюрити индустрията.

Демакс изработва поръчки на българското правителство, на много частни фирми и организации, както и на чуждестранни клиенти.

 
 

 

Демакс АД 2010 | Всички права запазени | www.demax.bg