Български (България)English (United Kingdom)
 
demaxholograms_header
 
 
 

 

ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА

  ПОЛИТИКА ПО КАЧЕСТВОТО И ОКОЛНАТА СРЕДА „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” декларира, че главна цел на ръководството и целия персонал е удовлетворяване на приложимите изисквания. „ДЕМАКС-Ди Пи Ай” оценява влиянието върху околната среда на ...

прочети повече >>
 
  • Demax
  • Demax
  • Demax

 

Демакс АД финансира научен проект, благодарение на което през 1995 г. за първи път в Източна Европа е усвоена най-съвременна оптична технология за защита на документи, ценни книги, търговски марки, авторски права.

За сравнително кратък период в Демакс-Холограми бяха изградени и свързани в завършена технологична линия звената на холографското производство. Демакс-Холограми АД предлага на своите клиенти защита „до ключ“ - от идеята през проекта до готово изделие.
Възможни са два варианта на крайния продукт:

  • Холографски стикер за ръчно и машинно апликиране (саморазрушаващ се или селективно разрушаващ се при опит за отлепяне);
  • Холографско изображение, нанесено с топъл печат върху краен хартиен или полимерен носител – документ, кредитна карта, етикет, опаковка, термосвиваема капсула за бутилка и т.н.

Демакс-Холограми АД проектира и произвежда холографски продукти за различни приложения:

  • С най-висок клас на защита – в областта на личните документи на гражданите, регистрационни документи на МПС, кредитни карти, чекове, транспортни и застрахователни документи, сертификати, дипломи и др.
  • За удостоверяване на автентична търговска марка, промоции и др. на: алкохолни и тютюневи изделия, храни, фармацевтични продукти, електрически и електронни устройства, луксозни стоки и т.н.

Демакс-Холограми разработва и внедрява в производство различни материали и оптични секюрити елементи, които се използват както в полиграфическа група Демакс, така и от външни потребители в областта на документната защита.

Наред с изработването на разнообразни високотехнологични полиграфически продукти   клиентите на група Демакс могат да се възползват и от възможността върху изделието да бъде поставена холограма, за да предложат на пазара своите висококачествени продукти, осигурявайки на крайния потребител стопроцентова гаранция за тяхната автентичност.

 
 

 

Демакс АД 2010 | Всички права запазени | www.demax.bg